Happy Asmara - Lebu

Lagu Video Happy Asmara - Lebu Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Lebu

Deskripsi Happy Asmara - Lebu

Happy Asmara - Lebu, Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing nduwe paran paran sun sing duwe
Sun pasrah baen
Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati
Koyo lebu keterak angin
Miber semambur
Ketepluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono
Gancang puputono
Kadung sing gelem
Gancango sapuen myakne miber
[Music]
Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati
Koyo lebu keterak angin
Miber semambur
Ketepluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono
Gancang puputono
Kadung sing gelem gancango sapuen myakne miber
Myakne miber