Mung Sepele - Happy Asmara Ning Piyungan Tuku Lele

Lagu Video Mung Sepele - Happy Asmara  Ning Piyungan Tuku Lele  Terbaru
Download NOW

Video Mung Sepele - Happy Asmara Ning Piyungan Tuku Lele

Deskripsi Mung Sepele - Happy Asmara Ning Piyungan Tuku Lele

Mung Sepele - Happy Asmara Ning Piyungan Tuku Lele , Jaremu Kowe Wingi Sayang Aku
Bakal Ngancani Aku Tekane Patiku
Nanging Kowe Malah Nyepelekke
Ninggalke Loro Sing Ning Jero Dodo
Tak Butekke Yen Aku Biso Urip Tanpo Sliramu
Kowe Arep Lungo Saiki Wes Sak Karepmu
Ning Piyungan Tuku Lele Kowe Kuwi Mung Sepele
Ra Sah Ngarep Aku Sing Uwes Mok Gawe Tatu
Bakal Tak Eleng Eleng Lehmu Nglarani Atiku
Pesenku Siji Karma Kuwi Berlaku