Happy Asmara - Terlanjur Sayang

Lagu Video Happy Asmara - Terlanjur Sayang Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Terlanjur Sayang

Deskripsi Happy Asmara - Terlanjur Sayang

Happy Asmara - Terlanjur Sayang, Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni
Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni
Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo
Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae
Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo
Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae