Happy Asmara - Tresno Bedo Agama

Lagu Video Happy Asmara - Tresno Bedo Agama Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Tresno Bedo Agama

Deskripsi Happy Asmara - Tresno Bedo Agama

Happy Asmara - Tresno Bedo Agama, Sayang... jujur nganti selawase
Amung sliramu utuh sing ning njero ati
Ra bakal iso keganti
Aku ra peduli karo pepalang ning dalan
Amergo tresnomu tresnoku bedo agama
Sayang... cinta adalah anugerah
Dari yang Kuasa.. wlaupun kita terlahir
Dengan beda keyakinan
Tapi aku tetap cinta Aku tetap sayang
Walau berbeda agama aku tetap cinta
Masio bedo agama tresnoku nang kowe
Ora bakal luntur tak simpen ning ati selawase
Tak songgo roso iki kanti ikhlas njero ati
Taukah kamu sayang ku akan tetap cinta
Walaupun beda agama
Sayang... cinta adalah anugerah
Dari yang Kuasa.. wlaupun kita terlahir
Dengan beda keyakinan
Tapi aku tetap cinta Aku tetap sayang
Walau berbeda agama aku tetap cinta
Masio bedo agama tresnoku nang kowe
Ora bakal luntur tak simpen ning ati selawase
Tak songgo roso iki kanti ikhlas njero ati
Taukah kamu sayang ku akan tetap cinta
Walaupun beda agama