Losskita - Lilakno Lungaku

Lagu Video Losskita - Lilakno Lungaku Terbaru
Download NOW

Video Losskita - Lilakno Lungaku

Deskripsi Losskita - Lilakno Lungaku

Losskita - Lilakno Lungaku, Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe dewe
Mergo tresno raiso dipeksakno
Ati ikhlas lan terimo legowo
Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagia
Mantepke atimu, kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep biso
Mugo oleh restune wong tuwo
Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune
Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagia
Mantepke atimu, kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep biso
Mugo oleh restune wong tuwo
Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune
Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
Mugo gusti maringi restune
Mugo gusti maringi restune
Mugo gusti maringi restune