Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu

Lagu Video Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu Terbaru
Download NOW

Video Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu

Deskripsi Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu

Intan Chacha - Sayangen Aku Sak Senggangmu, Aku ngeti dirimu
Mencintai diriku
Meski ra utoh
Lan tulos soko atimu
Kowe nresnani aku
Mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung
Jadi cintamu yang kedua
Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku
Aku ngeti dirimu
Mencintai diriku
Meski ra utuh
Lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku
Mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung
Jadi cintamu yang kedua
Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku
Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panlipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan sak delo wae wis gawe marem atiku