Happy Asmara - Tape Ketan

Lagu Video Happy Asmara - Tape Ketan Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Tape Ketan

Deskripsi Happy Asmara - Tape Ketan

Happy Asmara - Tape Ketan, Ra usah di eleng eleng
Seng mbiyen wes ben seng mbiyen
Ra usah kowe ngengkel
Koyo wes ra ono uwong liyo maning
Santai wae ojo di gawe kenceng
Opo maneh nganti spaneng
Urip sepisan ojo di gawe gendeng
Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet
Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet
Ra usah di eleng eleng
Seng mbiyen wes ben seng mbiyen
Ra usah kowe ngengkel
Koyo wes ra ono uwong liyo maning
Santai wae ojo di gawe kenceng
Opo maneh nganti spaneng
Urip sepisan ojo di gawe gendeng
Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet
Tape ketan enak rasane
Yen di pangan keroso anget
Eleng mantan nggreges awake
Neng sirah nggarakne mumet