Denny Caknan Feat. Ilux Id - Kuatno Aku

Lagu Video Denny Caknan Feat. Ilux Id - Kuatno Aku Terbaru
Download NOW

Video Denny Caknan Feat. Ilux Id - Kuatno Aku

Deskripsi Denny Caknan Feat. Ilux Id - Kuatno Aku

Denny Caknan Feat. Ilux Id - Kuatno Aku, Kowe seng bien tau ning atiku
Seng tau gawe seneng uripku
Saiki wes lungo
Disanding wong liyo
Mergo raono restune wong tuwo
Setiaku wes ra kurang - kurang
Sayangku neng kowe yo tenanan
Rasane abot nerimo kenyataan
Kepekso pisah mergo keadaan
Wes cukup aku sadar diri
Tak terimo karo gede ati
Reff:
Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire
Gusti kuatno aku