Happy Asmara - Sing Tenang

Lagu Video Happy Asmara - Sing Tenang Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Sing Tenang

Deskripsi Happy Asmara - Sing Tenang

Happy Asmara - Sing Tenang, Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko-neko
Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane
CHORUS:
Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
*
Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane
CHORUS:
Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang