Sepine Wengi - Sela Silvina

Lagu Video Sepine Wengi - Sela Silvina Terbaru
Download NOW

Video Sepine Wengi - Sela Silvina

Deskripsi Sepine Wengi - Sela Silvina

Sepine Wengi - Sela Silvina, Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani
Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio
Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati
Terjemahan :
Coba lihatlah langit dimalam ini
Gemerlap bintang menambah rindunya hati
Apa kau lupa saat-saat kita bersama
Kau pernah berjanji tak akan mengingkari
Kenyataanya sekarang kamu dimana
Hadirmu tiba-tiba pergimupun seketika
Disini aku menunggu dirimu sambil berdoa
Semoga kau disana hidup bahagia
Aku tak akan memendam rasa cinta ini
Kalau akhirnya akhirnya aku harus sakit hati