Slemanreceh - Kesekso Kangen

Lagu Video Slemanreceh - Kesekso Kangen Terbaru
Download NOW

Video Slemanreceh - Kesekso Kangen

Deskripsi Slemanreceh - Kesekso Kangen

Slemanreceh - Kesekso Kangen, Sawangen awakku iki
Mugo kowe ngerteni
Rasane ati iki
Kesekso mergo kangen
Ninggalke kowe
Gawe atiku rindu
Kangen sliramu
Int.
Rangkulen aku
Sandarno neng pundakku
Loro sing wingi-wingi
Mugo enggal mari
Int.
Reff :
Tresno.. kowe seng nduweni
Tak simpen tak dadekke
kembang neng ati
Mugo iso mekar lan mewangi
Aku.. mung kangen ro sliramu
Kowe seng iso ngusap eluhku
Kowe sing iso nambani roso kangenku
Kowe.. nengendi papanmu
Aku iseh setyo ngenteni
Balikmu sesandhingan karo awakku
Aku.. iseh setyo karo janjiku
Nengkene aku iseh sayang sliramu
Tak jaluk sing sabar nunggu teka ku bali
Musik :
Reff :
Tresno.. kowe seng nduweni
Tak simpen tak dadekke
kembang neng ati
Mugo iso mekar lan mewangi..
Aku.. mung kangen ro sliramu
Kowe seng iso ngusap eluhku
Kowe sing iso nambani roso kangenku..
Kowe.. nengendi papanmu
Aku iseh setyo ngenteni
Bali mu sesandhingan karo awakku..
Aku.. iseh setyo karo janjiku
Ningkene aku iseh sayang sliramu
Tak jaluk sing sabar nunggu teka kuu bali