Ndarboy Genk - Sing Tenang

Lagu Video Ndarboy Genk - Sing Tenang Terbaru
Download NOW

Video Ndarboy Genk - Sing Tenang

Deskripsi Ndarboy Genk - Sing Tenang

Ndarboy Genk - Sing Tenang, Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko neko
Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane
Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane
Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang