Happy Asmara - Nyerang Es Teh Koplo Version

Lagu Video Happy Asmara - Nyerang Es Teh  Koplo Version  Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Nyerang Es Teh Koplo Version

Deskripsi Happy Asmara - Nyerang Es Teh Koplo Version

Happy Asmara - Nyerang Es Teh Koplo Version , Kendho kenceng atiku
Amerga mikirke sliramu
Yen ra tresna tulung tinggalno
Katimbang agawe tatu ning dada
Penak nyerang esteh wae
Gawe ngedem lara dadane
Kadhung tatu angel tambane
Pilih diare seminggu timbang ngrasakke
Reff:
Sampek matiku panggah kelingan
Obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
Batinku urip pisan ora ana artine
Luwih penak yen nyerang es teh wae