Ndx Aka - Konco Musiman

Lagu Video Ndx Aka - Konco Musiman Terbaru
Download NOW

Video Ndx Aka - Konco Musiman

Deskripsi Ndx Aka - Konco Musiman

Ndx Aka - Konco Musiman, Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman..
Susah seneng tak kancani
Tibo tangi tak tulungi
Mbiyen takone posisi
Saiki kowe ning ngendi
Dumeh sugih terus lungo
Lali karo konco konco
Aku ono pas rekoso
Kowe lungo pas wis mulyo
Rokok entek yo cupitan
Madang angkring yo kembulan
Pendak dino ngalor ngidul
Bingung golekke utangan
Saiki uripmu penak
Lali karo konco cerak
Lagi sugih anyaran
Polahmu uwis macak sengak..
Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyo kirek
Ra miker sedulure
Ra miker.. Kekancane.. E e..
Reff :
Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman..
Saiki kowe lungani
Rugi aku le nulungi
Rugi aku le ngancani
Balesanmu koyo tai
Ibarate kowe kere
Saiki wis munggah bale
Konco susah perjuangane
Saiki dilalekke
Kelingan ra pas atimu
Dilarani dadi cidro
Kowe sambat ro sopo
Nek udu karo konco-konco
Wis pedhot tekan semene
Kekancane sedulure
Aku ora butuh konco
Model asu koyo kowe..
Ning ngarep macak apik
Ning mburi koyo kirek
Ra mikir sedulure
Ra mikir.. Kekancane.. E e..
Reff :
Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman..
Pas jaman kowe susah
Aku ning sandingmu
Pas jaman kowe mulyo
Kowe malah lungo
Opo iki rasane
Aku salah kekancan
Nduwe konco musiman..