Dory Harsa - Lara Ati

Lagu Video Dory Harsa - Lara Ati Terbaru
Download NOW

Video Dory Harsa - Lara Ati

Deskripsi Dory Harsa - Lara Ati

Dory Harsa - Lara Ati, Kelingan tahun wingi
Kowe ngucapke janji
Salahku opo, nganti katresnanmu
Lungo....
Jujur aku moh kelangan
Amergo isih sayang
Ninggali rasa iki
Suk kowe bakal ngerti
Setyoku wis kepati
Reff:
Tresnoku yo gur mung siji
Kowe wis ning njero ati
Sinten saiki nglarani
Medotke janji, nganti aku pengen mati
Maturnuwun kula lara ati