Happy Asmara - Nitip Kangen Dj Remix Angklung

Lagu Video Happy Asmara - Nitip Kangen  Dj Remix Angklung  Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Nitip Kangen Dj Remix Angklung

Deskripsi Happy Asmara - Nitip Kangen Dj Remix Angklung

Happy Asmara - Nitip Kangen Dj Remix Angklung , Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..
Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelo, ngobati roso kangenku..
Reff :
Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..