Happy Asmara - Sampun Lilo

Lagu Video Happy Asmara - Sampun Lilo Terbaru
Download NOW

Video Happy Asmara - Sampun Lilo

Deskripsi Happy Asmara - Sampun Lilo

Happy Asmara - Sampun Lilo, Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu
Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku
Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku
Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo